عنوان : مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در واحد جویبار
 ۱۳۹۳/۰۹/۲۵

آیت‌الله نظری: علم بدون صداقت آشفتگی و ویرانی به دنبال دارد

خبرگزاری آنا: بنیانگذار ستاد دهه غدیر تصریح کرد: هر علمی با صداقت همراه باشد، دنیای بشر را آباد و او را آزاد می‌کند، ولی اگر صداقت نباشد، آشفتگی و ویرانی به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار آنا، علامه آیت‌الله عبدالله نظری در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در واحد جویبار، درخصوص علم‌پژوهی اظهار کرد: آثار حیات در انسان حرکات و ادراک است. حرکات بعد مادی و جسمی ولی ادراک فهم و علم مربوط به روح است.

وی افزود: علم اقسامی دارد و پیشرفت جهان بستگی به علم داشته و در رأس قرار دارد و دو عامل موضوع و نتیجه علوم را از هم جدا می‌کند. ولی اگر هر علمی با صداقت باشد، دنیای بشر را آباد و او را آزاد می‌کند، ولی اگر صداقت نباشد آشفتگی و ویرانی به دنبال دارد.

نظری خاطرنشان کرد: تمام آنچه که به مفهوم خدمت به بشریت است در صدق و عقل خلاصه می‌شود و همین نظر در ظهور حضرت صاحب زمان(عج) نیز صادق است. علم و دانشگاه و حوزه باید دارای کمال باشد و آن کمال ایمان، پاکی روح و صداقت بوده و در ‌‌نهایت از خیرخود گذشتن و خیر دیگران را خواستن است.

وی ادامه داد: شیعیان جهان نیز فداکار و با استقامت هستند و این نشانه وجود ایمان و منشأ کمال است و در رأس خدمات علمی جهان علم دین است، چون همه جهات مادی، فردی، جمعی و دنیوی و اخروی را رسیدگی می‌کند.

دکتر جانباز قبادی، رئیس واحد جویبار نیز ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین و تبریک هفته پژوهش و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و تولید ثروت از علم به سمت دانشگاه‌هایی کارآفرین حرکت کنیم و با بها دادن به قابلیت‌های داخلی کشور زمینه علم و پژوهش به استقلال برسیم.

رئیس واحد جویبار به نحوه شهادت آیت ا... مفتح و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت در زمانی که دانشگاه‌ها به سمت عرصه سکولاریسم و غرب‌زدگی حرکت کرده بودند بزرگوارانی مانند شهید آیت‌ا... دکتر مفتح در مقابل تهاجمات غرب زدگی ایستادند و اما امروز شهدای عزیزی مانند شهدای هسته‌ای در عرصه پژوهش درخشیدند .

در ادامه سخنران ویژه مراسم دکتر صدرالدین متولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ضمن گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و تبریک هفته پژوهش اظهار کرد چه خوب است که هرکس با هر تخصصی که دارد از دیدگاه‌های علمی شیمی ، فیزیک، ژئومرفولوژی و دیگر علوم آیات قرآن را مطالعه و تفسیر نماید و قلم در دست گیرد و برای دیگرانی که خارج از تخصص او هستند نتایج خود را بنویسند تا همه از برکات این کتاب آسمانی بهره‌مند گردند.

دکتر متولی ضمن ارائه تعریفی از پژوهش با اشاره به حدیثی از حضرت علی (ع) در خصوص پژوهش که فرمودند هیچ عملی مانند تحقیق و پژوهش نیست افزود چون در اثر پژوهش دانش جدید تولید می‌شود و مشکلات جامعه برطرف می‌گردد.

وی همچنین در سخنرانی خود آماری از سرانه مطالعه کشورها ارائه داد و همچنین آفات پژوهش و موانع موجود را برشمرد.

مراسم با اهداء جوائز به پژوهشگران برتر واحد جویبار به اتمام رسید .به گزارش آنا این مراسم از بازتاب بسیار خوبی برخوردار بوده است.