سه‌شنبه, 25 مهر 1396
    /  6
عنوان : رئیس واحد جویبار در دیدار نوروزی با كاركنان واحد: موضوع اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی نمونه بارز تحقق شعار محوری سال 96 است.
 ۱۳۹۶/۰۱/۱۴

امتیاز :  ۴.۰۰ |  مجموع :  ۱

‌ دکتر داریوش حمیدی در نشست بهارانه و دیدار نوروزی با کارکنان واحد جویبار گفت : شعار محوری سال 96 بسیار هوشمندانه و متفکرانه انتخاب شده است تا از توانمندی های عظیم ملی به نحو احسن استفاده شود و در همین راستا موضوع اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی، نمونه بارز تحقق شعار محوری مقام معظم رهبری در سال 96 است.

به گزارش آنا از جویبار: رئيس واحد جويبار اهداف سال جديد اين واحد دانشگاهي را الگو گرفتن از بيانات گوهربار مقام معظم رهبري و عملي نمودن شعار محوري سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال در دستور كار اين واحد در جهت شكوفايي و پيشرفت واحد جويبار اعلام نمود.

وی در ادامه به افق ده ساله 1404دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت امسال در سال سوم این برنامه هستیم و امیدوارم واحد جویبار نیز همراستا با سایر واحدها بتوانیم در موضوع اقتصاد دانش بنیان موفق عمل نماییم و با تبدیل ایده به علم در پیشرفت جامعه سهیم باشیم.

دکتر داریوش حمیدی، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد واحد جویبار عنوان کرد در سال قبل توانستیم در راستای تحقق درآمدزایی غیر از شهریه، زمین های لم یزرع واحد جویبار را برای نخستین بار تسطیح، زهکشی و زیر کشت محصولات کشاورزی مانند گندم، جو و کلزا درآوریم و انشالله امسال نیز با انجام برنامه های متعدد بتوانیم به سمت واحدهای کارآفرین حرکت نماییم.

رئیس واحد جویبار اظهار امیدواری کرد در سال جدید همه کارکنان واحد جویبار با همکاری هم و با دلبستگی سازمانی و جدیت در کار، احترام به دانشجو و تکریم ارباب رجوع به نحو احسن وظایف محوله را انجام و در توسعه دانشگاه سهیم باشند.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0