سه‌شنبه, 25 مهر 1396
    /  2
عنوان : رئیس واحد جویبار در دیدار نوروزی با امام جمعه و فرماندار شهرستان جویبار: آغاز سال جدید در راستای شعار محوری اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال
 ۱۳۹۶/۰۱/۱۶

دکتر داریوش حمیدی، رئیس واحد جویبار در دیدار نوروزی با مسئولین شهرستان جویبار عنوان کرد این واحد دانشگاهی سال جديد را با الگو گرفتن از بيانات گوهربار مقام معظم رهبري و عملي نمودن شعار محوري سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال آغاز می‌کند.

به گزارش آنا از جویبار:‌ اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي واحد جويبار به مناسبت آغاز سال جديد با آیت‌الله نادعلی‌زاده امام جمعه و مهندس رجبعلی وهابی فرماندار شهرستان جویبار ديدار نمودند.

در اين ملاقات دكتر داریوش حمیدی، رئيس واحد جویبار ضمن تبریک سال نو و ارائه گزارشی از عملکرد واحد جویبار عنوان کرد این واحد دانشگاهی سال گذشته در جهت تحقق درآمدزایی غیر از شهریه، زمین های لم یزرع واحد جویبار را برای نخستین بار تسطیح، زهکشی و زیر کشت محصولات کشاورزی مانند گندم، جو و کلزا درآورد و انشالله امسال نیز با انجام برنامه های متعدد  در سال تولید و اشتغال بتوانیم به سمت واحدهای کارآفرین حرکت نماییم.

وی تعامل بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با مسئولین شهرستان را یادآور شد و تصریح کرد با توجه به اهمیت موضوع تفاهم نامه هایی مشترک با ادارات مختلف شهرستان مانند نیروی انتظامی، اداره آموزش و پرورش و شرکت توزیع نیروی برق شهرستان جویبار برگزار شد و این واحد دانشگاهی با داشتن تجهیزات مدرن آزمایشگاه و کارگاهی و اساتید مجرب این آمادگی را دارد تا با ارائه ایده و همکاری با صنعت و تبدیل ایده به عمل با کمک به تولید داخلی در پیشرفت جامعه سهیم باشد.

رئیس واحد جویبار کسب عناوین برتر فرهنگی واحد جویبار در استان را نشان از اهتمام جدی در بخش فرهنگی دانست و گفت این واحد دانشگاهی در بخش فرهنگی پیشرو بوده و از اولویت های مهم برنامه کاری این دانشگاه است.

امام جمعه شهرستان جويبار نیز ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو اظهار کرد مسئله علم و اخلاق در دانشگاه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید در این امور اهمیت فوق‌العاده ای قائل شد تا رشد علمی در جامعه افزایش یابد.

در ادامه ديدار نوروزي هيأت رئيسه با فرماندار شهرستان، مهندس رجبعلی وهابی فرماندار شهرستان جويبار گفت دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه ویژه‌ای در شهرستان دارد و از پتانسیل‌های مهم این شهرستان است و امیدواریم این دانشگاه با پیروی از منویات مقام معظم رهبری با تربیت افراد نخبه و ارتقاء جایگاه علمی شهرستان، برای جامعه مفید باشد.

DOURAN Portal V4.0.0.0

V4.0.0.0