عنوان : رئیس واحد جویبار: فعالیت‌های فرهنگی واحد جویبار در مسیر سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها قرار دارد
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۱

به گزارش خبرگزاری آنا از جویبار، دکتر داریوش حمیدی رسالت دانشگاه را تربیت نیروی خلاق و کارآفرین دانست و گفت: در دانشگاهی که پسوند اسلامی دارد، آموزش و پژوهش بدون توجه به اولویت های فرهنگ اسلامی هدف ما نیست و ما باید با تربیت متخصصین متعهد و تولید علم در یک محیط کارآمد و اثربخش خدمت رفع نیازهای جامعه اسلامی باشیم.

رئیس واحد جویبار نقش ویژه استادان در اسلامی شدن دانشگاه‌ها را یادآور شد و گفت:  این وظیفه همه استادان است که پیشقدم شوند و فقط مختص استادان گروه معارف اسلامی نیست و از همه استادان می‌خواهم که سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها را که در سایت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی موجود است را با دقت مطالعه کنند و در راستای اجرایی شدن آن تلاش کنند.

وی تأکید کرد تفکر اسلامی باید در دانشگاه‌ها نهادینه شود و در قالب فرهنگ و دانش اسلامی تحقق و درنهایت عدالت اسلامی برقرار شود. استادان و دانشجویان متدین و انقلابی با آگاهی از آخرین دستاوردهای بشر می‌توانند از آنها متناسب با ارزش‌های اسلامی بهره‌برداری کنند و با ایجاد انگیزه الهی مبتنی بر آموزه‌های اسلامی از مرزهای دانش و توسعه کارآفرینی علمی عبور کنند.

رئیس واحد جویبار در خصوص دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری اظهار کرد : خوشبختانه واحد جویبار در این زمینه موفق بوده و اکثر دانشگاهیان شئونات رفتاری را رعایت می‌کنند و برای تبیین این دستورالعمل برای تعداد اندکی که به آن مقید نیستند با اقدامات معرفتی و شناختی مانند برگزاری کارگاه های فرهنگی شناختی، برخورد محترمانه توجیه شوند.

به گزارش آنا، محورهای جلسه شورای فرهنگی شامل پیگیری اجرای سند اسلامی شدن دانشگاه ها، تبیین و اجرای دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری، برگزاری مراسم توجیهی دانشجویان جدیدالورود و دیگر موارد بوده است.