عنوان : آیت‌الله معلمی: دانشگاهیان بعد آموزش و پرورش جوانان را تقویت كنند
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، آیت‌الله علی معلمی صبح امروز در دیدار  اعضای هيأت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد جويبار به مناسبت هفته وحدت و بسیج، دانشگاه آزاد اسلامی را از برکات انقلاب اسلامی دانست.

وی اظهار کرد: هر کس در هر جایگاهی که هست، مسئول است و شما در دستگاه عظیم تعلیم و تربیت عالی در شهرستان جویبار سعی کنید با ایفای وظیفه به نحو احسن، بعد آموزش و پرورش جوانان را تقویت کنید.

امام جمعه قائم‌شهر ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی با پیروی از اندیشه‌های امام راحل، منویات مقام معظم رهبری و حفظ قداست و ماهیت دانشگاهی‌بودن با تربیت افراد نخبه و ارتقای جایگاه علمی جویبار برای جامعه مفید باشد.

رئيس واحد جویبار نیز در این دیدار گزارشی از عملکرد این واحد دانشگاهی ارائه کرد و گفت: واحد جویبار دو سال گذشته در راستای تحقق درآمدزایی غیر شهریه و کار تحقیقاتی دانشجویان، زمین‌های لم‌یزرع  دانشگاه را برای نخستین‌بار تسطیح، زهکشی و زیر کشت محصولات کشاورزی مانند گندم، جو و کلزا درآورد.

داریوش حمیدی افزوذ: با اخذ گواهینامه استاندارد آزمایشگاه همکار، پرورش ماهیان گرمابی و انجام برنامه‌های متعدد به سمت واحدهای کارآفرین در حال حرکت است.

وی ارتقای کیفیت آموزشی، گسترش رشته‌های تحصیلی در مقاطع مختلف، تلاش برای جذب حداکثری دانشجو، اخذ مجوز آزمایشگاه استاندارد متناسب با ظرفیت‌های آزمایشگاهی ازجمله در سایر زمینه‌های ساختمانی و صنایع غذایی، احداث مجتمع خدماتی رفاهی و تهیه آثار ماندگار فرهنگی را از برنامه‌های واحد جویبار اعلام کرد.

رئیس واحد جویبار، کسب عنوان‌های برتر فرهنگی واحد جویبار در استان مازندران را نشان از اهتمام جدی در بخش فرهنگی دانست و گفت: این واحد دانشگاهی در بخش فرهنگی پیشرو بوده و از اولویت‌های مهم در برنامه کاری دانشگاه است.