عنوان : رئیس دانشگاه آزاد جویبار: استادان گروه معارف اسلامی الگوی دانشگاهیان هستند
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۸

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در آیین معارفه مدیرگروه جدید معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار حساسیت‌های ویژه این گروه را یادآور شد و گفت: با توجه به فرمایش‌های مقام معظم رهبری در خصوص لزوم بازنگری در مجموعه علوم انسانی به‌ویژه گروه معارف اسلامی، استادان گروه معارف اسلامی باید مطالب درسی را به‌صورت کاربردی و به‌روز ارائه دهند و خوشبختانه این کار در حال انجام است.

وی از تعامل خیلی خوب گروه معارف اسلامی با سایر گروه‌های تخصصی قدردانی کرد و افزود: انتظار می‌رود این گروه با برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و جلسات پرسش و پاسخ به شبهات دینی دانشجویان پاسخ و آموزه‌های دینی خود را به جوانان انتقال دهند.

حمیدی تصریح کرد: استادان گروه معارف اسلامی منبع نورند و نه فقط برای دانشجویان بلکه برای دیگر استادان و کارکنان نیز الگوی رفتاری هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار از تلاش چندساله قاسم رضایی به‌عنوان مدیر گروه معارف اسلامی تشکر و برای غلامرضا نوروزی آرزوی توفیق کرد.