عنوان : دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار میزبان داوطلبان آزمون سراسری
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۵

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: «کنکور سال 97 شهرستان جویبار در روزهای هفتم و هشتم تیر در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی در این دانشگاه برگزار می‌شود.»

دکتر داریوش حمیدی افزود: «واحد جویبار به دلیل دارابودن امکانات مناسب و تجربه لازم در برگزاری آزمون‌ها‏، همه تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون در امنیت و آرامش فراهم کرده است.»

رئیس واحد جویبار درباره تعداد شرکت کنندگان در گروه‌های مختلف آموزشی گفت: «روز پنج شنبه در نوبت صبح 115 داوطلب در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و 273 داوطلب در گروه علوم انسانی و در نوبت عصر 38 داوطلب در گروه هنر به رقابت می‌پردازند.»

حمیدی ادامه داد: «صبح جمعه نیز 604 داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت عصر 144 داوطلب در گروه زبان خارجه به رقابت خواهند پرداخت.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار خاطرنشان کرد: «این واحد برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌ آنان با فراهم کردن امکانات رفاهی مناسب آماده خدمت‌رسانی به آنان است.»