/  4
عنوان : پایان ماراتن علمی داوطلبان آزمون سراسری سال 97 دانشگاه ها به میزبانی واحد جویبار
 ۱۳۹۷/۰۴/۰۹

به گزارش آنا از جويبار: دکتر داریوش حمیدی رئیس واحد جویبار با اعلام ارزیابی موفق برگزاری این آزمون اظهار کرد: «اين واحد دانشگاهي با جديت تمام براي ايجاد امكانات مناسب رفاهي و فضايي آرام براي داوطلبين و برقراري امنيت آزمون تلاش کرد.»

وی افزود : «در روز پنج شنبه مورخ 7/4/97 در دو نوبت صبح و عصر گروه آزمایشی علوم ریاضی با 115 داوطلب و گروه علوم انسانی با 273 داوطلب و 38 داوطلب در گروه هنر به رقابت پرداختند و داوطلبین گروه آزمایشی علوم تجربی با 604 داوطلب در صبح روز جمعه 8/4/97  و در نوبت عصر جمعه تعداد 144 نفر در گروه زبان خارجه آزمون دادند.»

رئیس واحد جویبار از فرماندار، رئیس آموزش و پرورش و همکارانشان، نیروی انتظامی، هلال احمر، اورژانش، شورای تأمین و دیگر ارگان‌ها بابت همکاری و مساعدت در برگزاری این آزمون قدردانی کرد.

به گزارش آنا، مهندس وهابی فرماندار شهرستان جویبار و مدیریت آموزش و پرورش از روند برگزاری آزمون بازدید به عمل آوردند.