/  2
عنوان : بهره‌گیری از توانایی استادان برای ارائه خدمات فرهنگی به جامعه با ابزار قدرت نرم
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر داریوش حمیدی در جلسه مشترک با اعضای شورای مرکزی کانون بسیج اساتید واحد جویبار انعقاد تفاهم‌نامه با ناحیه مقاومت بسیج سپاه جویبار را یادآور شد و گفت: «هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، آموزشی و فرهنگی طرفین منطبق با راهبردها و سیاست‌های بسیج اساتید استان مازندران است.» وی تعهدات دانشگاه در این تفاهم‌نامه را کمک به نیازسنجی علمی، فرهنگی و آموزشی حوزه شهر جویبار، ارائه خدمات عمومی از طریق دفتر بسیج اساتید دانشگاه، حمایت اداری دانشگاه از حضور استاد شرکت‌کننده در برنامه‌های تفاهم‌نامه و تعیین جدول زمان‌بندی خدمات به صورت هفتگی اعلام کرد. رئیس واحد جویبار افزود: «در قسمت ملاحظات تفاهم‌نامه استفاده از ظرفیت معاونت فرهنگی و اجتماعی ناحیه در برنامه کاهش آسیب اجتماعی، استفاده از ظرفیت قرارگاه جوادالائمه سپاه ناحیه جویبار، جلب همکاری موسسات مردم نهاد و استفاده از ظرفیت طرح شهید بهنام محمدی عنوان شده است.» حمیدی خاطرنشان کرد: «اعضای کارگروه استانی تفاهم‌نامه شامل فرماندهی سپاه کربلا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان، مسئول بسیج اساتید، دانشجویی و دانش‌آموزی استان و اعضای کارگروه شهرستان این تفاهم‌نامه فرمانده سپاه ناحیه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان و مسئول دفتر بسیج دانشجویی و دانش‌آموزی ناحیه و دبیر بسیج اساتید دانشگاه هستند.» وی ابراز امیدواری کرد که در راستای اجرایی شدن تأکید مقام معظم رهبری درباره اهمیت بسیج، امیدواریم با این تفاهم‌نامه بتوانیم از پتانسیل‌ها و توانایی استادان و دانشجویان بسیجی در راستای ارائه خدمات فرهنگی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در یکی از حوزه‌های بسیج شهرستان جویبار استفاده کنیم. حمیدی با ابراز رضایت از ارائه گزارش کار و عملکرد سال 1396 کانون بسیج اساتید واحد جویبار، نمره مشارکت کانون در برنامه‌های استانی و نتایج نشست صمیمی انجام شده سال 96، از اعضای شورای مرکزی و مسئول کانون بسیج اساتید واحد جویبار برای کسب رتبه اول عملکرد کانون واحد جویبار در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و رتبه چهارم در بین کلیه مراکز آموزش عالی استان قدردانی کرد.