عنوان : تعامل واحد جویبار با نهادهای شهرستان در راستای كاهش آسیب‌های اجتماعی
 ۱۳۹۷/۰۴/۲۷

وی تعامل و همکاری بسیار خوب بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با مسئولین سپاه ناحیه جویبار را یادآور شد و تصریح کرد: « دانشگاه  در اکثر مراسمات فرهنگی از حضور و سخنرانی فرماندهی و مسئولین سپاه بهره برده و تعامل بسیار خوبی بین این دو نهاد وجود دارد و انشاء الله از رهنمودهای فرماندهی جدید نیز بهره‌مند خواهیم شد.»

دکتر داریوش حمیدی رئیس واحد جویبار انعقاد تفاهم‌نامه با ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان جویبار را یادآور شد و گفت: «هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، آموزشی و فرهنگی طرفین منطبق با راهبردها و سیاست‌های بسیج اساتید استان مازندران است.»

وی اظهار امیدواری کرد: «در راستای اجرایی شدن تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت بسیج، امیدواریم با این تفاهم‌نامه بتوانیم از پتانسیل‌ها و توانایی استادان و دانشجویان بسیجی در جهت ارائه خدمات فرهنگی جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در یکی از حوزه‌های بسیج شهرستان جویبار استفاده کنیم.»

رئیس واحد جویبار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این واحد دانشگاهی، کسب عناوین برتر فرهنگی واحد جویبار در استان را نشان از اهتمام جدی در بخش فرهنگی دانست و گفت این واحد دانشگاهی در بخش فرهنگی پیشرو بوده و از اولویت‌های مهم برنامه کاری این دانشگاه است و در سطح شهرستان نیز در کارگروه پیشگیری از آسیب اجتماعی با عنوان راهکارهای پیشگیری از طلاق نیز عضو بوده و به عنوان نهاد علمی در این راستا کارهایی انجام شده است.»

سرهنگ مهرداد بابایی ضمن اظهار خرسندی از این دیدار گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک قشر علمی، فرهیخته و تأثیرگذار جامعه جایگاه ویژه‌ای در شهرستان دارد و از پتانسیل‌های مهم این شهرستان است و امیدواریم این دانشگاه با پیروی از منویات مقام معظم رهبری علاوه بر تربیت افراد نخبه و فارغ التحصیل در رشته‌های دانشگاهی با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید بسیجی با کار فرهنگی و مشاوره ای نیز به ارتقاء فرهنگ اسلامی در بین جوانان تلاش کند.»