عنوان : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار: ارتقای كیفیت آموزشی در اولویت دانشگاه آزاد اسلامی جویبار است
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۳

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در نشست با اعضای کمیته هدایت تحصیلی این دانشگاه با تأکید بر اهمیت تکریم دانشجویان اظهار کرد: «ارتباط و تعامل مثبت، صمیمی و تأثیرگذار و ایجاد همدلی، شور و نشاط با دانشجویان بسیار مهم است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با تأکید بر ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه افزود: «نقش انکارناپذیر کارکنان وظیفه‌شناس، متعهد و متخصص در رشد، تعالی و بالندگی دانشگاه با پشتکار، صبر و انضباط بیش از پیش برای پشت سر گذاشتن موانع پیشرو حائز اهمیت است.»

وی افزود: «اعتلا و ارتقای فعالیت‌های علمی دانشگاه نتیجه عملکرد همه کارمندان دانشگاه است و بهترین و کم‌ هزینه‌ترین نوع تبلیغ، تکریم دانشجویان، پاسخگویی 24 ساعته به داوطلبان ورودی جدید دانشگاه و در کنار آن شناساندن امکانات، تسهیلات و تجهیزات دانشگاه به جامعه و جذب حداکثری دانشجو است.»