/  4
عنوان : بازدید سرزده دكتر حسین منصوریان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری از واحد جویبار
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۹

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران: لزوم ایجاد پیوند بین دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه با معرفی قابلیت ها و ظرفیت های دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در بازدید سرزده از واحد جویبار عنوان کرد: معرفی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه موجب ایجاد پیوند بین دانشگاه و جامعه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری آنا از جویبار دکتر حسین منصوریان به ‌منظور بررسی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، به طور سرزده از بخش های مختلف دانشگاه از جمله آموزش، امتحانات، دانشجویی، سایت و مجموعه فرهنگی بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری بر لزوم رعایت استانداردهای آموزشی مانند تشکیل کلاس، حضور به موقع استادان،  تکریم دانشجویان و رعایت بخشنامه ها و آیین نامه های دانشگاه تأکید کرد.

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، در خصوص ظرفیت ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: قابلیت‌ها و فضاهای آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی وکارگاهی باید با صداقت به مردم معرفی شود و ارتباط با مدیران شهرستان بیشتر شود.

دکتر داریوش حمیدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار نیز  در جلسه هیأت رئیسه واحد با حضور رئیس استان، خلاصه‌ای از عملکرد  این واحد را ارائه کرد.

دکتر منصوریان و دیگر دانشگاهیان در ابتدای این بازدید با حضور در مسجد صاحب الزمان (عج) دانشگاه در نماز جماعت شرکت کردند.