عنوان : پیشنهاد راه‌اندازی مجتمع رفاهی در سواحل دریای مازندران
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی جویبار که با حضور حسین منصوریان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نزدیکی شهرستان جویبار به ساحل و دریا، طرح پیشنهادی احداث مجتمع خدماتی و رفاهی در واحد جویبار در دست بررسی و اقدام قرار گرفت. وی ادامه داد: رویکرد مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حمایت از طرح‌های کاربردی است به همین دلیل چندین طرح پژوهشی توسط استادان این واحد دانشگاهی در کمیته اقتصاد دانش‌بنیان واحد جویبار مطرح شد. رئیس واحد جویبار اقتصادی بودن طرح ها را ضروری دانست و گفت: هر کدام از استادان دانشگاه باید یک طرح زودبازده، میان‌مدت و بلند‌مدت تعریف کنند و برای خروج دانشگاه از وابستگی به درآمد شهریه دانشجو راهکار دهند. حمیدی با تأکید بر لزوم حل مسائل جامعه در طرح‌های پژوهشی، افزود: اتاق فکری در شهرک صنعتی شهرستان جویبار راه‌اندازی شده است و طرح‌های پژوهشی استادان برای حل مشکلات واحدهای صنعتی به این اتاق فکر سوق داده می‌شود.