/  2
عنوان : برگزاری مراسم عزاداری ایام رحلت پیامبر اكرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) در واحد جویبار
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۵

در این مراسم دکتر داریوش حمیدی رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رییسه، اساتید و کارکنان و جمعی از دانشجویان حضور داشتند.

ابتدا حجت الاسلام و المسلمین ابوالحسن قلی پور، مدیر فرهنگی و اجتماعی واحد جویبار ضمن عرض تسلیت اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) تأثیرگذارترین شخصیت تاریخ بشریت و اشرف پیامبران عالم است و توانست با ابلاغ رسالت آنچه خدا به ایشان وحی کرده تحولات زیاد و چشمگیری را در جامعه ایجاد کند.

وی دو ویژگی اصلی رسول اکرم (ص) که نماد زندگی آن حضرت است را یادآور شد و گفت : انس با قرآن و اخلاق حسنه از ویژگی‌های برجسته پیامبر است که توانست با این ویژگی ها مصداق بارز رحمت کامل و مهربانی برای انسان های عالم باشد.

در این مراسم حاج آقا مقیمی ذاکر اهل بیت، با ذکر مصیبت این ایام، مجلس را به فیض رساند.