عنوان : رئیس دانشگاه آزاد مازندران: دانشگاهیان با جدیت به وظایف خود عمل كنند
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۳

حسین منصوریان در حاشیه بازدید از روند برگزاری امتحانات نیمسال اول ۹۸-۹۷ واحد جویبار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در جویبار اظهار کرد: رعایت مقررات آموزشی و قوانین دانشگاه در اولویت است و در این خصوص اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشگاه با جدیت، ایثار و گذشت وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بر لزوم تشکیل جلسات متعدد با مجموعه دانشگاهی و یادآوری چارچوب و قوانین دانشگاه در یک فضای صمیمانه تأکید و تصریح کرد: ارتباط و تعامل موجب می‌شود در تصمیم‌گیری‌ها درست عمل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به اتفاق محسن ربانی رئیس شورای تخصصی آموزشی استان و مهندس مهرداد محمدی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی استان از روند برگزاری امتحانات نیمسال اول ۹۸-۹۷ واحد جویبار بازدید کردند.