رو عنوان : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
عنوان : تفكر مهندسی راه‌حل مشكلات دانشگاهی است
زير عنوان : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: در شرایط موجود، تفکر مهندسی راه حل بسیاری از مشکلات زیرساختی واحدهای دانشگاهی است.
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۶

امتیاز :  ۴.۵۰ |  مجموع :  ۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، دکتر داریوش حمیدی صبح امروز در دیدار با مدیران گروه‌های فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار که به مناسبت روز بزرگداشت خواجه‌نصیرالدین طوسی برگزار شد، گفت: در شرایط موجود می‌توان از تفکر مهندسی به‌عنوان راه‌حل بسیاری از مشکلات زیرساختی واحد‌های‌‌ دانشگاهی یاد کرد.

وی با بیان اینکه مهندسان با برطرف‌کردن محدودیت‌ها به دستاوردهای کاربردی در جوامع بشری می‌رسند، از مقام مهندس قدردانی و اظهار کرد: محدودیت‌ها شامل منابع در دسترس، محدودیت‌های جسمانی یا فنی، آمادگی برای پیرایش‌ها یا افزایش‌های آینده و نیازهایی مانند هزینه‌ای، ساخت‌پذیر و کاربردی بودن است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار افزود: هر جا که اسم مهندسی بیان می‌شود، سه اصل خلاقیت، ایده‌پردازی و تفکر به میان می‌آید که نتیجه آن رشد و پیشرفت است.

دکتر حمیدی با بیان این نکته که اندیشه مهندسی مبنای توسعه جامعه دانشگاهی است، خاطرنشان کرد: سوگند مهندسان به تلاش برای داشتن نقش مؤثر در توسعه و حمایت از دانشگاه که مربی علمی و فنی آنهاست، می‌تواند باعث پیدایش کارآفرینی و به تبع آن جذب منابع درآمدی بالقوه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار در این دیدار امکانات و ظرفیت‌های آزمایشگاهی این دانشگاه برای ارائه کمک به مهندسان را خوب ارزیابی و تأکید کرد: برای کاستن میزان وابستگی دانشگاه به شهریه و حل مشکلات مالی، باید در زمینه ارائه طرح‌های پژوهشی کاربردی مبتنی بر تفکر مهندسی و طرح‌های درآمدزا دانش‌بنیان، تلاش فراوانی توسط گروه‌های فنی و مهندسی صورت گیرد.