رو عنوان : رئیس دانشگاه آزاد جویبار:
عنوان : دانشگاهیان تأثیرگذارترین قشر در تقویت روحیه امید به آینده هستند
زير عنوان : رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: دانشگاهیان تأثیرگذارترین قشر در تقویت روحیه امید به آینده در جامعه هستند.
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۴

امتیاز :  ۴.۵۰ |  مجموع :  ۲

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی عصر دیروز در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: امروز که در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری به زیبایی و با دقت راهی که در این ۴۰ سال پیمودیم را تشریح کرده است.

وی با بیان اینکه وضعیت کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی در ابعاد داخلی و بین‌الملل موشکافانه و منصفانه در این متن تصویر شده است، خاطرنشان کرد: دانشگاهیان با مطالعه دقیق و بررسی این بیانیه در مجامع و مباحثات علمی باید در تشریح و عملی‌کردن تمام سرفصل‌های مورد توصیه مقام معظم رهبری گام‌های مؤثر و جدی بردارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری امید و نگاه خوشبینانه،  امید صادق و متکی به واقعیت‌های عینی کلید اساسی همه قفل‌ها است و بنابراین می‌توان نخستین وظیفه اساسی آحاد مسئولان و مردم را پرورش‌ دادن نهال  امید به آینده در دل خود و سایرین دانست و دانشگاهیان را تأثیرگذارترین قشر در این زمینه معرفی کرد.

حمیدی در این جلسه گزارشی از عملکرد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار در سال ۱۳۹۷ ارائه کرد و سیاست‌های کلی واحد در این حوزه برای سال ۱۳۹۸ را تشریح کرد.

در ادامه حجت‌الاسلام حسین ابراهیمیان معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران اولویت‌های فرهنگی سال ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی را ترویج فرهنگ آراستگی و عفاف، ترویج فرهنگ نماز و نیایش، تقویت و فعال‌کردن تشکل‌ها، احیای فرهنگ قرآن و عترت و اجرای دقیق سند راهبردی فرهنگی عنوان کرد و گفت: شورای فرهنگی واحدها باید در راستای اجرایی‌شدن این اولویت‌ها اهتمام ورزند.