۱۳۹۳/۰۹/۰۶
آیت الله صافی گلپایگانی: دانشگاه آزاد اسلامی باید از نظر علمی و اخلاقی سرآمد سایر دانشگاه‌ها باشد
آیت الله صافی گلپایگانی:

دانشگاه آزاد اسلامی باید از نظر علمی و اخلاقی سرآمد سایر دانشگاه‌ها باشد

خبرگزاری آنا: آیت الله صافی گلپایگانی گفت: فلسفه اصلی و اولی دانشگاه آزاد اسلامی این بود که از نظر علمی و اخلاقی نسبت به سایر دانشگاه ها سرآمد باشد و بتواند خلأ علمی و مذهبی که قبل از انقلاب در دانشگاه بود را پر کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، این مرجع تقلید عصر امروز در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به هدف بزرگانی که این نیّت خیر را داشته اند اظهار داشتند: کسانی که از اول این دانشگاه را تأسیس نمودند، مانند جناب آقای رفسنجانی، غرض اصلی ایشان این بود که از نظر علمی نسبت به دانشگاه‌های کشورهای دیگر نمونه باشیم و محتاج بیگانگان نشویم. اقتدار علمی و اخلاقی را همیشه منظور داشتند، مخصوصاً مطالب اخلاقی و مذهبی باید در این دانشگاه همیشه منظور مسئولان دانشگاه باشد و ما غیر از این انتظاری نداریم.

حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بیان داشتند: اگر کمبودهایی در این زمینه ها بوده با همّت شما و همکاران محترمتان برطرف شود و روز به روز به پیشرفت های بزرگ علمی و دینی نایل شوید.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به اهمیت انتخاب اساتید در دانشگاه ها اظهار داشتند: سعی کنید بهترین اساتید را انتخاب نمایید که هم از نظر علم و هم از نظر اخلاق نمونه و الگو باشند.

این مرجع تقلید با اشاره به این که بیش از یک میلیون دانشجوی این دانشگاه هستند گفتند: مطلب بسیار مهم است. تربیت علمی و اخلاقی اینها در دست شماست که باید خیلی نسبت به تربیت آنها مواظب و حسّاس باشید. اینها همه فرزندان امام زمان علیه السلام هستند. کاری کنید که قلب مقدّس آن حضرت از شما راضی باشد.

در این دیدار دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این دانشگاه را ارائه کرد.