۱۳۹۷/۱۱/۲۳
حضور متفاوت در جشن چهلم
حمیدی: مسئولان با پشتوانه قدرت ملی گره‌های اقتصادی را باز كنند

داریوش حمیدی در حاشیه مراسم راهپیمایی 22 بهمن با قدردانی و تشکر از حضور گسترده و پرشور مردم بابصیرت و صبور ایران به‌خصوص خانواده دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: مردم ایران در طول ۴۰ سال گذشته ثابت کرده‌اند که همواره پشتیبان میراث گران‌بهای خمینی کبیر(ره) و شهدای عزیز، نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت‌فقیه هستند.

وی افزود: دشمنان و بدخواهان در طول این ۴۰سال هر آنچه در توان داشتند برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام دادند؛ اما به لطف پروردگار و با توجه حضرت ولی‌عصر(عج) و هدایت مقام معظم رهبری، تمام نقشه‌های آنها نقش برآب و انقلاب اسلامی وارد دهه پنجم عمر بابرکت خود شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با بیان اینکه مردم هر کجا که لازم شد در دفاع از آرمان‌های انقلاب کوتاهی نکرده‌اند، تصریح کرد: اکنون این وظیفه مسئولان و دولتمردان است که به وظایف خود عمل کنند و با پشتیبانی این قدرت ملی و با خودباوری و اتکا به توان نیروهای جوان این مرزوبوم گره‌های اقتصادی را باز کنند و توطئه‌ دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی را خنثی کنند.