۱۳۹۸/۰۴/۱۰
رئیس دانشگاه آزاد جویبار مطرح کرد:
تحول نظام علمی كشور با نهادینه شدن تفكر بسیجی در استادان دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: اگر تفکر بسیجی و اخلاص در استادان دانشگاه‌ها نهادینه شود، در نظام علمی کشور تحول بزرگ ایجاد خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، دکتر داریوش حمیدی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مسئولان جدید و قدیم کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار اظهار کرد: بسیج اساتید از استادان بسیجی دلسوزی تشکیل شده که نمایانگر وجود استاد بومی متعهد و متخصص در نظام جمهوری اسلامی ایرانی است.

وی با سنگین دانستن مسئولیت استاد بسیجی در محیط و جامعه، خاطرنشان کرد: اگر تفکر بسیجی و اخلاص در استادان دانشگاه‌ها نهادینه شود، در نظام علمی کشور تحول بزرگ ایجاد خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با بیان اینکه ولایت‌پذیری، نگاه بصیرتی، معرفتی و الگوپذیری از شخصیت شهید چمران از خصوصیات بارز استادان  بسیجی است، تصریح کرد: اثربخشی و کارایی استادان بسیجی نیز به لحاظ همین ویژگی‌ها در محیط دانشگاه بالاتر خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان مازندران نیز با تشکر از تلاش چندساله دکتر بابک خبیری و تبریک به مهندس محسن نگهبان، بیان کرد: امروز بسیج اساتید با استفاده از ظرفیت‌های موجود باید کمک‌کار دانشگاه‌ها باشد.

دکتر رحمت عباس‌تبار با مؤثر دانستن ارتباط بین بسیج اساتید و بسیج دانشجویان و دفاتر فرهنگ واحدها، اظهار کرد: انتظار می‌رود اعضای مسئول کانون‌های بسیج اساتید به اجرای برنامه‌های اعلامی سازمان بسنده نکرده و اقدامات مبتکرانه و خلاقانه را در دستور کار خود قرار دهند و نسبت به مسائل جاری دانشگاه و جامعه نگاهی مثبت و مسئولانه داشته باشند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک خبیری به‌عنوان مسئول سابق کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، محسن نگهبان به‌عنوان مسئول جدید این سازمان معرفی شد.