۱۳۹۸/۰۴/۲۳
در مسابقات یونیورسیاد؛
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی جویبار مدال طلا كسب كرد
دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار موفق به کسب مدال طلای انفرادی و تیمی مسابقات تکواندو یونیورسیاد دانشجویان جهان (۲۰۱۹) در کشور ایتالیا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، سروش احمدی دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار روز گذشته موفق به کسب مدال طلا وزن ۶۳- کیلوگرم مسابقات تکواندو یونیورسیاد دانشجویان جهان ۲۰۱۹ در ناپل ایتالیا شد. تیم ملی تکواندو دانشجویان ایران نیز موفق به کسب مدال طلای این دوره از مسابقات شد.

دکترداریوش حمیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار در پیامی کسب مدال طلای دانشجوی پهلوان سروش احمدی در وزن ۶۳- کیلوگرم مسابقات تکواندو یونیورسیاد دانشجویان جهان را به وی و خطه پهلوان‌پرور جویبار و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفت.