۱۳۹۸/۰۷/۱۶
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار عنوان کرد؛
۴ مانع اصلی رونق تولید؛ از وابستگی به نفت تا قوانین دست‌وپاگیر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، وابستگی بیش از اندازه به نفت و خام‌فروشی، اجرانشدن کامل سیاست‌های اصل ۴۴ و وجود قوانین دست‌وپاگیر را از جمله موانع رونق تولید برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، دکتر داریوش حمیدی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار که با موضوع «گام دوم انقلاب، رونق تولید، چالش‌ها و راهکارها» برگزار شد، پایه و اساس پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور را در گرو رونق تولید دانست و گفت: «توجه به امر تولید در ابعاد گوناگون آن تأثیرات مثبتی در شکوفایی  اقتصاد کشور خواهد داشت و رشد شاخص اشتغال، وابستگی نداشتن به واردات، تناسب عرضه و تقاضا، ثبات قیمت‌ها و افزایش ارزش پول ملی از نتایج امر رونق تولید است.»

وی، وابستگی بیش از اندازه به نفت و خام‌فروشی، اجرا نشدن کامل سیاست‌های اصل ۴۴ و وجود قوانین دست‌وپاگیر را از موانع رونق تولید برشمرد و اضافه کرد: «عامل اساسی ایجاد ثروت، توانمندی کشورها و ابزار قدرتمند برای توسعه ملی هر کشور، تکنولوژی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار، انسان، ماشین، سازمان و اطلاعات را چهار رکن اصلی پیشرفت هر تکنولوژی دانست و تصریح کرد: «درصورتی‌‌که دانشگاه به عنوان محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر بتواند موجب انتقال دانش و مهارت نیروی‌انسانی در عرصه تولید و صنعت شود، پیشرفت کشور را به‌دنبال خواهد داشت، بنابراین ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری می‌تواند تأثیر تعیین‌کننده‌ای در رشد اقتصادی آنجا داشته باشد.»

کارآفرین برتر استان مازندران و کشور نیز در این نشست، جلوگیری از رکود کارخانه‌ها، تغییر تعرفه‌ها و سیاست‌های وارداتی، تصمیم‌گیری‌ عجولانه نداشتن و جلوگیری از رانت‌خواری‌ها را از عوامل مهم رونق تولید دانست و گفت: «تولید همواره اقتدار، غرور و بالندگی در کشور را به ارمغان می‌آورد.»

محمد چلنگری جویباری با استقبال از ارتباط صنعت و دانشگاه تشریح کرد: «مجموعه صنعتی تحت نظر من آمادگی کامل خود را برای انعقاد تفاهم‌نامه و استفاده از علم و تخصص استادان دانشگاه آزاد اسلامی جویبار دارد.»