۱۳۹۸/۰۸/۲۵
با حضور مسئولان صورت گرفت؛
معرفی مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جویبار
در جلسه کمیته دانشجویی و اساتید ستاد گرامیداشت هفته بسیج شهرستان جویبار مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی جویبار معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، در جلسه کمیته دانشجویی و اساتید ستاد گرامیداشت هفته بسیج شهرستان جویبار که با حضور دکتر داریوش حمیدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار، دکتر حمید ولیان رئيس دانشگاه پیام نور، و تنی چند از مسئولان شهرستان جویبار برگزار شد، مسعود استاد به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت دانشگاه آزاد اسلامی جویبار معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با تبریک ایام هفته وحدت، بسیج را مجموعه‌ای کم‌هزینه اما پربازده برشمرد و افزود: «بسیج در فتنه‌ها، دفاع مقدس ، توسعه و سازندگی، اقتصاد و علم و در همه عرصه‌ها مؤثر بوده است.»

دکتر حمیدی روحیه بسیجی سربازان گمنام امام زمان را مؤثر در به‌دام انداختن آن خود فروخته درحفاظت سرویس‌های امنیتی غرب و رژیم صهیونیستی دانست و یاد آور شد: «ما وظیفه داریم بسیج را با مختصات و ویژگی‌های واقعی‌اش و دستاورد‌های آن در این ۴۰سال معرفی کنیم.»