۱۳۹۸/۱۱/۱۶
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
مجلس آینده باید سد محكمی مقابل تعرض دشمنان باشد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت:‌‌ «مجلس باید حافظ امنیت ملی و سد مستحکمی مقابل تعرض دشمنان و طمع‌ورزی بیگانگان باشد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی بعدازظهر امروز در جلسه شورای فرهنگی و کارگروه آراستگی و شئون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با بیان اینکه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی کلید اساسی همه قفل‌ها را امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده معرفی کردند، با اشاره به انتخابات دوم اسفند مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: «مجلس آینده باید حافظ امنیت ملی و سد مستحکمی در برابر تعرض دشمنان و طمع‌ورزی بیگانگان باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، حضور حداکثری مردم در انتخابات را لازمه تحقق و ظهور مجلس مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: «چنانچه مردم ایران با بصیرت، فردی که شرایط لازم را دارد انتخاب کرده و به مجلس بفرستند، در این صورت همان‌طور که امام خمینی(ره) فرمودند، چنین مجلسی عصاره فضایل ملت خواهد بود.»