۱۳۹۹/۰۵/۲۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
مركز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در جویبار راه‌اندازی می‌شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: «مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی» با اخذ مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این واحد دانشگاهی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در جلسه مشترک با ابراهیم میرخلیلی رئیس آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان جویبار اظهار کرد: مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در راستای اجرای طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با رویکرد مهارت‌آموزی و با اخذ مجوز از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار راه‌اندازی می‌شود.

وی ظرفیت‌های موجود سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در بخش آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و داشتن اعضای هیئت علمی متخصص و مجرب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار را مهم برشمرد و افزود: این واحد دانشگاهی برای برآورده شدن شعار دانشگاه حل مسئله، در نظر دارد با پشتیبانی آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان جویبار در قالب امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و ... در این مسیر گام بردارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار با معرفی توانمندی‌های الکترونیکی به‌ویژه آموزش برخط در دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور افزایش توانمندی و مهارت‌آموزی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در انتخاب شغل مناسب و حل مشکل کمبود نیروی انسانی متخصص ماهر بر ضرورت راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در این دانشگاه با حمایت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تأکید کرد.