۱۳۹۹/۱۱/۲۵
دانشگاه همراه انقلاب/۶۷ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
دشمنان برای متوقف كردن انقلاب ۱۷ هزار نخبه را به شهادت رساندند
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان جویبار گفت: دشمنان نزدیک به ۱۷ هزار نخبه علمی، دینی، فرهنگی، نظامی را برای متوقف کردن انقلاب به شهادت رساندند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، مهرداد بابایی در جشن پیروزی انقلاب اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان در این ۴۲ سال نزدیک به ۱۷ هزار نخبه علمی، دینی، فرهنگی، نظامی مانند شهیدان بهشتی، مفتح، رجایی و.. شهدای هسته‌ای و در سال‌های اخیر سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و دکتر محسن فخری‌زاده را برای متوقف کردن انقلاب، به شهادت رساندند.

وی افزود: مهم‌ترین آفت دنیای کنونی، آفت نظام سلطه‌ای بوده که مظهر و نمادش آمریکای جنایتکار است. نظام سلطه کشورها و ملت‌ها را به دو دسته سلطه‌گر و سلطه‌پذیر تقسیم می‌کند؛ آمریکا و برخی از کشورهای غربی، جزء کشورهای سلطه‌گر هستند که سال‌های سال عادت کردند به زورگویی، دخالت در اقتصاد، سیاست، فرهنگ، سبک زندگی و مانند آن، تا از این طریق بتوانند منافع ملی خودشان را تأمین کنند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان جویبا نقش انقلاب اسلامی را در خروج مردم از وابستگی و عقب‌ماندگی بسیار مهم برشمرد و گفت: این انقلاب با رهبری پیامبرگونه حضرت امام راحل و حضور فداکارانه و آگاهانه مردم، رژیم تا دندان مسلح و تحت حمایت همه جانبه آمریکا جنایتکار را کنار زد و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را پایه‌گذاری کرد.

بابایی دستاوردهای انقلاب برای جوانان دهه هفتاد و هشتاد را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: جوانان امروز که بعضاً تحت تأثیر رسانه‌های معاند شبکه‌های ماهواره‌ای قرار دارند باید از این دستاوردها مطلع شوند.

وی عنوان کرد:  بخشی از این دستاوردها که در حوزه زیرساخت‌ها افزایش یافته شامل راه‌های کشور ۶ برابر، ظرفیت بندرها ۲۰ برابر، سدهای مخزنی کشور، ۳۰ برابر، تولید برق ۱۴ برابر و تولید محصولات پتروشیمی ۳۰ برابر شده است. ایران اسلامی توانست سومین کشور دارای فناوری ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و سومین تولیدکننده دکل‌های انتقال برق باشد.