۱۳۹۹/۱۱/۲۵
دانشگاه همراه انقلاب/۶۷ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
هدف انقلاب اسلامی خاتمه سلطه ستمگران بر جهان است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار، هدف بزرگ انقلاب اسلامی را خاتمه سلطه ستمگران بر جهان برشمرد و گفت: استکبار جهانی که تحمل ماهیت انقلاب را نداشته، جنگی همه‌جانبه را به ملت ایران تحمیل کرد؛ اما شکست خورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در مراسم چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها که با حضور مهرداد بابایی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان جویبار و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار برگزار شد با بیان اینکه دهه فجر امسال به‌واسطه میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها، فجر فاطمی است، گفت: باید با الگوگرفتن از والاترین زنان عالم، سبک زندگی فاطمی را راهنمای خود در مسیر حیات قرار دهیم.

وی، هدف بزرگ انقلاب اسلامی را خاتمه سلطه ستمگران بر جهان برشمرد و افزود: استکبار جهانی که تحمل ماهیت انقلاب را نداشته، جنگی همه‌جانبه و جهانی را به ملت و حکومت نوپای جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد، جنگی که به طولانی‌ترین جنگ قرن تبدیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار افزود: ملت ایران با تکیه بر قدرت لایزال الهی، نیروی مقاومت، ایستادگی و خوداتکایی، غیرممکن‌ها را ممکن کرد و پیروز این جنگ نابرابر شد.

حمیدی، هنر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بعد از امام راحل را آماده کردن ملت برای یک مقاومت بزرگ عنوان کرد و یادآور شد: از آنجا که دشمن در همه جهات ظرفیت‌سازی کرده بود، این پیشوای شجاع در مرکزی‌ترین نقطه یک نبرد جهانی ایستاد و متوقف نشد و حتی برای یک لحظه مقابل دشمن کرنش نکرد و سرچشمه روح مقاومت شد.

وی، توانمندی امروز ایران را علاوه بر قدرت نظامی در تمام ارکان و شئون علمی و فنی این کشور دانست و متذکر شد: ایران اسلامی توانست در این محاصره سخت جهانی پیش برود و از تحریم‌ها برای قوی شدن  استفاده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار مطرح کرد: در حالی که امروز سنگرهای ارتش آمریکا به کنگره منتقل شده و مراسم تحلیف رئیس جمهور این کشور در یک قلعه برگزار شده، شاهد سرافرازی این نظام بزرگ اسلامی هستیم.