۱۳۹۹/۱۲/۰۳
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جویبار:
جدایی علم و تكنولوژی از فرهنگ اصیل انسانی نتیجه‌ای جز استعمار ندارد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: جداشدن علم و تکنولوژی از فرهنگ اصیل انسانی نتیجه‌ای جز جنگ، مرگ و استعمار نخواهد داشت.

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از جویبار، داریوش حمیدی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار اظهار کرد: پیشرفت‌های امروز در دانش و فناوری، صنعت و تکنولوژی در صورتی که در اختیار انسان باشد، موجب خوشبختی و سعادت می‌شود و در غیر این صورت جداشدن علم و تکنولوژی از فرهنگ اصیل انسانی نتیجه‌ای جز جنگ، مرگ و استعمار نخواهد داشت.

حمیدی عنوان کرد: مقوله فرهنگ زیربنا و پایه استحکام همه امور سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و تربیتی جامعه است و یکی از مؤلفه‌های مهم هر جامعه بوده که تحقق اهداف و برنامه‌های فرهنگی، تلاش همگانی را می‌طلبد.

وی افزود: عامل اصلی پیروزی ملت به رهبری امام راحل در انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که انقلاب فرهنگی هم بود، فرهنگ الهی اسلام و اعتقاد عمیق مردم بوده و لازم است همه اقشار به‌ویژه قشر فرهیخته دانشگاهی در حفظ و حراست از فرهنگ الهی انقلاب اهتمام ورزند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار اهمیت جهاد فرهنگی در عصر حاضر را برای کشور، بیش‌ازپیش ارزیابی کرد و گفت: امروز استعمارگران و دشمنان با تحلیل اینکه عزت، اقتدار، شهامت و شجاعت در فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) بوده، آن را مورد هجوم قرار داده که نمونه بارز الگوی چنین فرهنگی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مکتب سلیمانی است.