۱۳۹۷/۱۱/۱۵
دکتر حمیدی تشریح کرد:
رسالت دانشگاه آزاد اسلامی در رفع موانع پیشرفت انقلاب
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار گفت: دانشگاهیان وظیفه دارند موانع پیشرفت انقلاب اسلامی را برطرف و آرمان‌های آن را به جهانیان صادر کنند.

دکترداریوش حمیدی عصر دیروز در مراسم گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: امسال آغاز یک حرکت پرشتاب در مسیر توسعه و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. ما دانشگاهیان با بصیرت و حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن سیلی محکمی به نظام استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا خواهیم زد.

وی اضافه کرد: همزمان با دهه مبارک فجر امروز با عنوان «۴۰ سال اعتماد به نفس ملی، خودباوری و پیشرفت علمی، روز فناوری فضایی» نامگذاری شده است و از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب در محیط علمی و آکادمیک، پیشرفت در عرصه‌های فضایی، هسته‌ای، سلول‌های بنیادین، نانو تکنولوژی و تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جویبار، دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف به‌ویژه در زمینه علمی و فناوری را بی‌شمار عنوان کرد و افزود: ما دانشگاهیان باید با نگاه آینده‌پژوهانه به انقلاب، بستر پیشرفت، بالندگی و پویایی ایران اسلامی را فراهم کنیم و وظیفه داریم موانع پیشرفت و ماندگاری انقلاب اسلامی را برطرف و ریشه‌کن و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به جهانیان صادر کنیم.

در ادامه این مراسم، آیت‌الله نادعلی‌زاده امام جمعه جویبار با تبریک به مناسبت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی بیان کرد: انقلاب اسلامی ما براساس سه‌چیز پایه‌گذاری شده است یعنی «جمهوریت، اسلامیت، استقلال».

وی یادآور شد: موفقیت امام خمینی(ره) در آن بود که مردم در کنارش بودند و اعتقاد داشت که وظیفه ما این است که افکار، ایده‌ها و اندیشه‌های خودمان را به صورت دقیق به مردم برسانیم. مسئولان امروز اگر مردم را راضی نگه دارند و آنها را پشتیبان خود قرار دهند، جمهوری اسلامی ایران شکست‌ناپذیر خواهد شد.

به گزارش آنا؛ این مراسم با حضور فرماندار، رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران، بخشدار و جمعی از مسئولان ادارات و نهادهای دولتی شهرستان جویبار برگزار شد.